AFA Soler de Vilardell / Noticies / Notícies i dates d’interès

Notícies i dates d’interès

Benvolgudes famílies,

 

Us fem arribar tres notícies d’interès: 

 

ENS IL·LUSIONA

La primera és que estem molt emocionats perquè, gràcies a l’interès de les famílies, i l’esforç i implicació de l’entitat que hi ha al darrere, hem aconseguit que l’extraescolar de ROBÒTICA tiri endavant, començant aquesta mateixa setmana. Serà els dimecres, de 17 a 18:30 hores, a l’escola. Comencem amb un grup de la franja JUNIOR, amb infants de 5è i 6è, on encara hi ha alguna plaça. 

 

Per la resta de nivells no hem pogut formar cap grup, però, si hi teniu interès, no dubteu a dir-ho, perquè potser més endavant es podria donar el cas. 

 

Desitgem que els infants inscrits gaudeixin molt de l’activitat, que tingui continuïtat, i que l’STEM hagi arribat al Soler per quedar-se, també fora de l’horari lectiu. 

 

ENTREGUEM CARNETS, VENDA DE ROBA 

La segona comunicació important, és que el pròxim divendres 30 d’octubre ens trobareu al despatx de l’Afa a partir de les 17:15h i fins les 19h* fent una segona trobada d’entrega de carnets i atenció a les sòcies de l’Afa. 

També tindrem muntada la parada d’equipament (roba) de l’escola. 

 

Important: per completar la inscripció calen dues gestions

Si heu de venir a recollir el carnet, assegureu-vos que heu fet les dues coses 😉

 

*L’horari de tancament és aproximat. Si abans de l’hora indicada no queda cap família per atendre, es tancarà la paradeta i les consultes s’hauran de resoldre al web o per correu electrònic (afasolerdevilardell@gmail.com). 

 

TENIM UNA CITA

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE L’AFA

Dimecres 11 de novembre de 2020 a les 21:00 hores

Ja tenim data per la trobada anual de sòcies de l’Afa, on, a més de presentar els documents protocol·laris (comptes, memòria, pla anual i pressupost), totes les assistents teniu veu i vot per decidir què volem fer i cap on volem anar. 

 

La peculiar situació d’aquest curs ens porta a fer aquesta trobada de manera telemàtica, com ja ha fet l’escola amb les reunions d’inici de curs. En breu, amb la convocatòria “oficial”, us farem arribar més detalls sobre la plataforma i forma d’accedir a la trobada, però ja podeu reservar aquesta data a l’agenda. 

 

L’AFA sempre és oberta a noves incorporacions de sòcies interessades a donar un cop de mà i aportar un granet de sorra. Ens cal gent amb ganes de formar part de la Junta i planificar aquest curs tan peculiar. Sereu molt benvingudes! 

 

Com sempre, però aquest curs més que mai, us animem a participar, a pensar l’AFA, a fer propostes… Anima’t a expressar-te i fer-nos arribar les teves inquietuds i idees. Escriu-nos a afasolerdevilardell@gmail.com i diga’ns quina és la teva visió de l’AFA, com creus podríem anar més enllà, i com creus que pots, tu, ajudar a fer-ho possible! 

 

Apunta-ho a l’agenda:

 

  • Divendres 30 d’octubre

Recull el teu carnet

Compra la samarreta del Soler i el xandall que et falta

 

  • Dimecres 11 de novembre a les 21:00 hores

Assemblea General Ordinària curs 2020-21

 

Fins aviat!