AFA Soler de Vilardell / Noticies / Fes-te soci de l’AFA!

Fes-te soci de l’AFA!

L’AFA és el principal interlocutor entre l’escola i les famílies. El seu objectiu fonamental és contribuir a la millora de la qualitat de l’ensenyament a l’escola a través del diàleg i la col·laboració entre els diversos sectors de la comunitat educativa.

En aquest enllaç trobaràs un resum de tot el som i fem juntes.

FES-TE SOCI!! T’esperem!

Com podeu aproximar-vos a l’AFA? 

  • Assistint a les reunions de la Junta. 
  • Escriviu-nos a afasolerdevilardell@gmail.com L’AFA del Soler de Vilardell funciona amb persones voluntàries, només comptem amb l’ajuda d’una persona externa per les domiciliacions i per les subvencions. Ens encarreguem de contractar l’empresa de menjador, organitzar les extraescolars i el casal d’estiu, estem al consell escolar i en contacte amb l’escola i l’ajuntament, des d’on treballem per la igualtat d’oportunitats i contra la segregació escolar. També organitzem saraus com ara la comparsa per Carnestoltes, la sortida de la cova del drac per Sant Jordi o la festa de final de curs, tot plegat per fer escola també fora de l’escola. 
  • L’AFA sempre és oberta a noves incorporacions de sòcies interessades en donar un cop de mà i aportar un granet de sorra. Ens cal gent amb ganes de formar part de la Junta i planificar aquest curs que comença. Sereu molt benvingudes! 
  • Assistint a l’Assemblea General Ordinària, prevista per al mes d’octubre-novembre.

Aquest curs comença amb molta incertesa, però alhora amb molta il·lusió.

En aquest espai us mantindrem informats de la nostra activitat i d’allò que resulti d’interès a les famílies.

 

Us desitgem un bon inici de curs atípic!