AFA Soler de Vilardell / Noticies / Crònica Mostra d’entitats i sopar popular 2018

Crònica Mostra d’entitats i sopar popular 2018

El passat 26 de Maig es va celebrar la mostra d’entitats de Sant Celoni, un aparador excel·lent per conèixer a fons totes les associacions que tenim a la vila.

Nosaltres no vam faltar a la cita amb una participació per part de l’AFA i mares i pares de l’escola, més engrescadora que mai.

Per començar vàrem dur a terme una sèrie de tallers per als més menuts de la casa. Tatuatges i originals creacions amb xurros de colors van distreure la canalla i algun adult que altre també.

La pancarta del nostre primer Casal d’Estiu es va desplegar per poder informar  d’aquesta nova oferta d’oci per als dies d’estiu, amb un projecte Artístic que de ben segur agradarà a tots.

I per acabar de la millor manera ens vam atrevir amb el sopar. 245 tiquets venuts per gaudir de la millor botifarra del Montseny i acompanyats del concert de Marcel Marimon i el seu trio de versions.

El bon temps, i la bona companyia van fer de la mostra d’entitats una agradable i divertida trobada que estem segurs tothom voldrà repetir.

Per acabar volem agrair el gran esforç de tots els pares i mares de l’escola que d’una manera o altre varen participar en aquesta trobada. Sense ells, aquest moments no serien possibles.