AFA Soler de Vilardell / Noticies / Vull ser Youtuber – Cicle de Xerrades per a pares i mares

Vull ser Youtuber – Cicle de Xerrades per a pares i mares

Xerrrada sobre la Revolució digital: la dependència de les xarxes socials, el fenomen influencer i youtuber.
Amb Liliana Arroyo, doctora en Sociologia, investigadora especialitzada en revolució digital i transformació digital (ESADE)

La Revolució digital representa un gran avanç tecnològic per a la societat, però també comporta nous hàbits de conducta i relació entre nosaltres. Els estudis confirmen que el 18% dels adolescents, entre 14 i 17 anys, utilitzen les xarxes socials de forma compulsiva. És a dir, no poden deixar de mirar el mòbil ni un instant, es passen el dia parlant amb els seus amics per les xarxes.

Un altre fet notable és l’impacte social dels influencers, youtubers i bloggers, que són gent anònima que per presentar una certa credibilitat i atracció cap un tema en concret es converteixen en referents socials.

La Liliana Arroyo ens explicarà aquests fenòmens socials i els efectes positius i negatius que poden tenir en els nostres fills i filles.

 Lloc: Sala Bernat Martorell de Can Ramis

Adreça: Pl. de la Vila, 25

Data: 26 Abril 2018

Durada: 19 a 20.30 h

Ho organitza: AMPA Escola Avet Roig, AMPA Col.legi Cor de Maria, AMPA Escola Josep Pallerola, AMPA Col.legi La Salle, AMPA Escola Soler de Vilardell, AMPA Escola Montnegre, AMPA IES Baix Montseny, AMPA Institut-Escola La Tordera i Biblioteca l´Escorxador

Preu: gratuït

Més informació: Cicle de Xerrades per a pares i mares d’infants i joves de 0 a 16 anys 2018