AFA Soler de Vilardell / Noticies / La VII trobada d’ESCOLES GEGANTERES de les ESCOLES de Sant Celoni

La VII trobada d’ESCOLES GEGANTERES de les ESCOLES de Sant Celoni

Avui fa una setmana que va tenir lloc la VII trobada de Colles Geganteres de les Escoles de Sant Celoni, una jornada d’allò més especial per a les famílies de l’escola. I és que feia temps que esperàvem amb il·lusió poder acollir aquest esdeveniment, i enguany, per fi, ha estat possible.

 

Va ser una tarda fantàstica per diverses raons:

Per començar, perquè les colles de les escoles per nosaltres tenen un valor molt especial perquè refermen el dret a la imaginació i a la innocència de la nostra canalla. D’una manera oberta, inclusiva i participativa.

També perquè celebràvem l’estrena de l’edifici nou —que no és el mateix que estrenar escola, perquè d’escola ja feia anys que en teníem. Una escola que va saber fer de l’adversitat un valor, però a qui l’edifici nou li ha donat una alenada d’aire fresc i ha estat una fita important per tot el poble i sobretot per les famílies que no van defallir mai en aquesta lluita.

I perquè ens va donar l’ocasió de fer veure que el paper de les famílies continua sent determinant, tant per les coses grans (aquelles que surten als diaris) com per les aparentment més modestes, com la trobada d’avui.

 

Volem agrair molt, moltíssim, a tothom que ens va acompanyar i va venir a gaudir de la festa dels Gegants de les escoles de Sant Celoni.

 

I volem agrair molt, moltíssim, l’energia de totes les persones que van col·laborar, i no ens voldríem deixar ningú: les persones que van participar en el disseny i manufactura de l’obsequi, qui va amenitzar la trobada, qui va coordinar i representar, qui es va encarregar de les peles, qui va il·lustrar el cartell, qui va fer les instàncies a l’juntament, qui va anar a comprar el berenar, qui el va preparar, qui el va servir, els portadors del gegantó, les gralleres i timbaler, el fotògraf. I no ens podem oblidar de l’energia i la voluntat de qui va tallar els fuets de l’avi Serra, perquè tallar 80 fuets a rodanxes en un matí també és una tasca digna d’elogi.

També volem donar les gràcies a l’ajuntament pel seu suport i a l’escola per posar-ho sempre tot tan fàcil.

 

Tot això no tindria sentit sense les colles geganteres, l’ànima de la festa i que sempre estan allà quan les necessitem.

 

Ens veurem el curs vinent a l’Escola Avet Roig, a qui vàrem entregar el testimoni per acollir la VIII trobada de Colles Geganteres de les Escoles de Sant Celoni. 

 

Un cop més, a tothom, MOLTES GRÀCIES PER SER-HI!!! 

 

Us deixem amb una selecció d’imatges de la trobada:

 

 

Si voleu veure més, aquí trobareu més imatges dela trobada, de la mà de l’omnipresent Òscar Aldama. Potser us hi trobeu! :

Galeria Òscar Aldama: VII trobada de Colles Geganteres d’Escoles 2018

 

La VII Trobada de Colles Geganteres de les Escoles de Sant Celoni, en números:

 • 9 colles: Timbalers, Geganters de Sant Celoni, Pallerola, el Blauet, La Salle, Avet Roig, La Tordera, Cor de Maria i Soler de Vilardell
 • 10 gegants
 • més de 250 assistents
 • més de 30 voluntàries
 • més de 600 entrepans de fuet i xocolata
 • mooooolta aigua i refrescos
 • 100 barres de pa
 • 80 fuets
 • comerços col·laboradors
 • molta diversió
 • i 1.000.000 de gràcies