AFA Soler de Vilardell / Noticies / Accions de l’Afa durant la quarantena

Accions de l’Afa durant la quarantena

Estimades famílies,

 

Esperem que estigueu bé, tant de salut com d’ànims.

 

La pandèmia del coronavirus ens ha deixat a tots molt tocats, i l’AFA ha actuat allà on hem cregut que podíem ajudar de forma més immediata, fent una donació econòmica. A la nostra vila, l’Hospital ha rebut moltes mostres de suport i donacions i la investigació pel coronavirus també està rebent molts diners. És per això, que vam destinar la donació econòmica a Creu Roja i a Càritas, dues entitats que estan actuant a peu de carrer fent front a l’emergència social, repartint aliments. 

 

La junta de l’AFA ens anem reunint de forma virtual. Com sempre, ens podeu fer arribar les vostres inquietuds, idees, dubtes, … per correu electrònic.

 

No perdem de vista que el curs vinent serà complicat també per moltes famílies, i reservem fons per ajudar-nos a fer front a aquesta situació. A mesura que avancin els fets, anirem decidint com podem posar el nostre gra de sorra. 

 

També fa unes setmanes s’han reforçat els grups de whatsapp, que ara l’escola fa servir com a mitjà de comunicació amb les famílies per ser el més proper i immediat. Ja hem rebut informació de l’escola sobre com es desenvoluparà el tercer trimestre, i de com el gestionaran a nivell de recursos, per tal que cap infant es quedi al marge. 

 

Per acabar, dir-vos que la Colla de Diables i l’Afa estem preparant la ja tradicional sortida a la cova del Drac. Estigueu atents, no us penseu que el confinament us deixarà sense escoltar un cop més la llegenda del nostre estimat Soler de Vilardell!

 

Famílies, ho esteu fent molt bé, els infants #ensquedemacasa i el més important és estimar-nos i cuidar-nos molt. 

 

Seguim!