AFA Soler de Vilardell / Noticies / Cicle de Xerrades per a pares i mares

Cicle de Xerrades per a pares i mares

Aquest dijous 22 de març comença un nou cicle de cinc xerrades per a pares i mares de nens de 0 fins als 16 anys. Aquestes xerrades estan organitzades per les AMPA de tots els centres escolars del municipi, a més de la Biblioteca l’Escorxador, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni.

Les xerrades es duran a terme del 22 de març fins al 17 de maig i comptaran amb la presència de prestigiosos especialistes en temes diversos d’interès educatiu. Durant aquest cicle es convidarà a reflexionar sobre les necessitats educatives actuals i futures a les escoles i el que representa pel nostre cervell aprendre una segona llengua, a més es parlarà sobre com abordar l’assetjament escolar, els canvis a nivell psicològic i els nous hàbits de conducta a internet.

La primera xerrada, aquest dijous 22 de març a les 7 del vespre al bar del Teatre Ateneu, versarà sobre el model d’escola actual i es reflexionarà conjuntament sobre quines competències necessitaran desenvolupar els infants davant el canvi tecnològic i la revolució de la informació. Anirà a càrrec de Boris Mir, professor d’educació secundària i director adjunt del Programa Escola Nova 21. Cal incripció prèvia a aquest enllaç.

Les xerrades són gratuïtes i obertes a tothom. Trobareu el calendari de xerrades a Sant Celoni, i que també organitza Santa Maria de Palautordera, a aquest enllaç.