AFA Soler de Vilardell / Noticies / Carnestoltes 2019

Carnestoltes 2019

Hola famílies,
Us convidem a participar a la rua de carnestoltes 2019. Ja hem triat la disfressa i comencem a trobar-nos als tallers per preparar-la, assajar la coreografia i muntar la carrossa.
Ens trobem els dimarts / dimecres i els dissabtes/diumenges (alterns) per preparar la disfressa, assajar la coreografia i muntar la carrossa. [Consulta el calendari al web de l’AFA ] i estigueu atents al grup de whattapp.
Si voleu participar, podeu inscriure-us fins el 9 de gener de 2019.

Com?

Fent efectiu el pagament de la inscripció:
– En efectiu durant els tallers
– Via Ingrés bancari al compte de l’AFA: ES10 0081 0082 2700 0128 1533
 (especificar nom de la familia i número de participants)
Preu:
– Adults, nens/es de 3r a 6è: 12€
– Nens/es de P3 a 2n: 8€

Quan ens trobem??

– Cada setmana dimarts o dimecres (setmanes alternes) de 17 a 19h: per confeccionar la disfressa
– Cada setmana dissabte o diumenge (setmanes alternes) de 11 a 13h: per practicar la coreografia, fer la carrossa i si cal seguir fent disfresses.
Per participar cal incorporar-se al grup de whatsapp Carnestoltes 2019 on s’informa dels canvis d’última hora, convocatòria per a la rua, informacions vàries, etc. Si encara no us heu afegit al grup i voleu fer-ho, pregunteu als membres de l’AFA i/o envieu-nos un correu indicant-nos el número de mòbil per poder-vos enviar l’enllaç al grup).up).
Es recomanable venir als tallers d’elaboració de les disfresses per aconseguir el material i les instruccions necessàries.
És imprescindible assistir el màxim de dies al taller de coreografia perquè quedi 👍
Ja som més de 100!