AFA Soler de Vilardell / Noticies / Transport escolar: admesos i exclosos

Transport escolar: admesos i exclosos

DIMARTS 4 DE JULIOL, 19h, REUNIÓ FAMÍLIES. Rectoria Vella

Ja podeu consultar, a l’escola i a les dependències de l’Ajuntament a la Rectoria Vella, les llistes baremades d’admesos i exclosos al transport escolar del Soler de Vilardell.  El dia 3 de juliol es publicaran les llistes definitives.

Recordem que el termini de sol·licitud d’ajuts socials i bonificacions és del 3 al 7 de juliol a l’OAC (resolució el 25 de juliol).

Termini de confirmació de plaça i inscripció, de l’1 al 6 de setembre, a l’escola (edifici nou).

Degut a l’elevada demanda (gairebé duplica l’oferta de places), hi ha un gran nombre de famílies a la llista d’exclosos. D’acord amb les llistes baremades, totes les sol·licituds corresponents a residents de les zones més allunyades a l’escola tenen plaça reservada. A més, es preveu que no totes les sol·licituds presentades amb reserva de plaça seran finalment inscrites, de manera que hi haurà repesca de la llista d’exclosos per a ocupar les places vacants.

Molts infants quedaran fora del transport escolar; passat el periode de confirmació sabrem quants exactament. Per tal de prendre el pols a la situació i decidir què podem o què cal fer abans d’aquesta data, les famílies que es troben a la llista d’exclosos i l’Ampa ens reunirem el dimarts 4 de juliol a la Rectoria Vella.

DIMARTS 4 DE JULIOL, 19h, REUNIÓ FAMÍLIES. Rectoria Vella