AFA Soler de Vilardell / Noticies / REUNIÓ DEPARTAMENT I AJUNTAMENT SOBRE LA CONSTRUCCIÓ DE L’EDIFICI

REUNIÓ DEPARTAMENT I AJUNTAMENT SOBRE LA CONSTRUCCIÓ DE L’EDIFICI


Benvolgudes famílies:

Us fem un breu resum de la reunió entre el Departament i l’Ajuntament sobre la construcció de l’edifici de la nostra escola. Us recordem que l’Ajuntament va fer la proposta de construir un únic edifici que acollís els alumnes de la nostra escola i de l’FP amb entrades i dependències totalment independents.

Els tècnics del Departament no veuen viable aquest projecte per manca d’espai a la planta baixa ja que, per normativa, les classes d’Educació Infantil i les aules de tallers industrials de la part de FP han d’anar situats a aquesta planta. Per seguretat i per més precarietat, prioritzen construir abans l’edifici nou que aculli els alumnes de l’FP . Cal afegir que el cost d’aquest centre és més econòmic.

Finalment es va proposar firmar un protocol entre la Generalitat i l’Ajuntament en que quedi reflectit l’acord per la construcció en paral·lel d’aquests dos edificis i la aportació de l’Ajuntament de un milió i mig d’euros. El fet de signar aquest protocol permetrà iniciar la redacció del projecte executiu dels dos edificis a finals del 2013 i, si hi ha els diners, el 2014 es signaria el conveni.

Una vegada més es torna a endarrerir la construcció de l’edifici de la nostra escola! Tenint en compte que la resposta ha arribat a final de curs, des de l’Ampa proposem tornar a mobilitzar-nos només començar el curs vinent per tornar a fer sentir la nostra veu. Hem tornat a activar algunes de les accions que ja havíem fet com per exemple, contactar contínuament amb el Departament recordant-los qui som i què volem. Si teniu propostes i idees per fer-nos sentir us agraírem que ens les féssiu saber a través del correu: ampasolerdevilardell@gmail.com .

No ens podem rendir, tenim l’escola que volem, ara ens cal l’edifici!!!