AFA Soler de Vilardell / Noticies / INFORMACIÓ D’INTERÈS SOBRE LA CONSTRUCCIÓ DE L’EDIFICI DE L’ESCOLA

INFORMACIÓ D’INTERÈS SOBRE LA CONSTRUCCIÓ DE L’EDIFICI DE L’ESCOLA

Desde l’AMPA us informem de vàries notícies de gran interès per la nostra escola.
– El dia 8 d’octubre vam tenir una reunió amb el Departament d’Ensenyament a Mataró. Us passem un resum del que es va parlar.
Lloc: SSTT del Departament d’Ensenyament. Mataró.
Assistents:
Josep Vicenç Garcia-Caurin. Director dels SSTT del Departament d’Ensenyament Maresme-Vallés Oriental.
Eva Maresme. Cap de l’Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar dels SSTT del Departament d’Ensenyament Maresme-Vallés Oriental.
Josep Chumilla Morote. Inspector Territorial dels Departament d’Ensenyament Maresme-Vallés-Oriental.
Dolors Guich. Presidenta de l’AMPA Soler de Vilardell
Dolors Serra. Vocal de l’AMPA Soler de Vilardell
Manolo Ramirez. Vocal de l’AMPA Soler de Vilardell
Mirian Villar. Vocal de l’AMPA Soler de Vilardell
El senyor Josep Vicenç Garcia-Caurin va començar la reunió parlant de la dificultat de la construcció del nou edifici de la nostra escola degut a la situació actual del país. Però, ens va dir que l’edifici es faria, que tant el Departament com l’Ajuntament tenen molt interès en fer aquesta escola.
Ens va dir que en breu es signarà un conveni amb l’Ajuntament de Sant Celoni, per tal de que aquest últim inverteixi 1,5 milions d’euros en la construcció de la nostra escola, passant l’edifici a ser propietat municipal.
Nosaltres vam dir que érem totalment conscients de la situació de crisis que està patint el país però que sabíem que s’estaven fent moltes escoles (vam aportar documentació). Vam demanar quin criteris de prioritat hi havia per decidir que una escola passava davant d’una altra. Vam parlar sobretot de les escoles que pertanyen a la seva jurisdicció i per tant ells decideixen aquest ordre de prioritat. Els hi vam argumentar que no creiem que cap de les altres escoles que s’estaven fent a l’actualitat o acabades aquest últim any tinguin una major prioritat davant del fet que uns nens de 3 anys travessin el carrer cada dia per anar al menjador i altres de més edat sortint de l’escola fins a tres vegades al dia.
Vam demanar algun mestre més de reforç ja que han arribat molts nens que no saben el català ni castellà i també per ajudar en les sortides que han de fer cada dia. Ens van dir que era impossible.
Els vam explicar que l’AMPA està col·laborant en comprar molt material com; pissarres digitals, càmeres fotogràfiques, equip de música, fotocopiadora…
També es va parlar de l’institut Baix Montseny, ja que dintre de dos anys sortirà la primera classe de l’escola Soler de Vilardell. Ens van assegurar que tots els nens tindrien plaça.
– A part d’aquesta reunió, el dijous 10 d’octubre va sortir a licitació la redacció del projecte de la nova escola Soler de Vilardell. Estem molt contents, mai havíem estat tan aprop però encara ens queda molt camí.
– I per ùltim, el dijous d’aquesta setmana, tenim reunió amb l’Ajuntament per parlar sobre la construcció de la nova escola.
Us anirem informant.
AMPA Soler de Vilardell