AFA Soler de Vilardell / Noticies / Molta gent se sent confosa

Molta gent se sent confosa

Taller gratuït dissabte 14 de març, de 11 a 13 h

Espectacle gratuït. Cal recollir entrada a les taquilles del teatre.

Informació de l’espectacle

Taller de dissabte 14 de març, de 11 a 13 h
Ets pare/mare/educador? Et necessitem! Busquem pares i mares i educadors/es que vinguin dissabte dia 14, de 11 a 13 hores, a participar a un dels tallers que preparen el projecte “Molta gent se sent confosa quan una frase no acaba com ells salsitxa”. Volem que ens expliquin com és la seva experiència quan porten als fills/es i educands al teatre! Si voleu venir, només ens heu d’enviar un email abustia@teatreauditori.granollers.cat o trucar al 938405120 de 9 a 13 hores de dilluns a divendres.
Informació de la xerrada-conferència
Conferència-espectacle sobre el projecte d’investigació compartit entre la Universitat de Lleida, FiraTàrrega i el Teatre Auditori de Granollers. El punt de partida d’aquesta recerca és descobrir quina experiència volen tenir els nens i nenes
quan van al teatre. Durant una setmana, un grup de vint nens i nenes debatrà per revelar la seva visió d’espectador/a amb l’objectiu de confondre el filtre oxidat de l’adulta.
La investigació es planteja com democratitzar el fet teatral, i esbrinar quins són els models teatrals que tenim a dia d’avui, i quina és la relació que volem entre artistes i espectadors. Durant la conferència-xerrada els participants ens podran explicar com es viu el fet teatral i com podem fer que el teatre sigui una experiència personal única.
Us convidem, per tant, no a veure els resultats de l’estudi fet amb els nens i nenes, sinó a participar en el working progress, a experimentar en col•lectiu una sèrie de qüestions sobre què esperen els nens i nenes.
A càrrec de Carla Rovira Pitarch.