AFA Soler de Vilardell / Noticies / DARRERES NOTÍCIES SOBRE LA CONSTRUCCIÓ DE LA NOVA ESCOLA

DARRERES NOTÍCIES SOBRE LA CONSTRUCCIÓ DE LA NOVA ESCOLA

En el darrer consell escolar, ens vem posar al dia de les darreres novetats respecte de la construcció de l’edifici de  l’escola nova.
L’alcalde es va reunir amb el director del departament de la generalitat responsable del tema. Han manifestat que la construcció de la nostra escola és un tema preferent. Totes les actuacions que havia de gestionar l’ajuntament per poder tramtar la construcció de l’escola, estan realitzats. L’unic tema que quedava pendent era una segona placa d’insonorització de l’AVE, per part d’ADIF, que ja s’està fent. Per tant tots els passos previs a la licitació del projecte estàn fets. 
Ara el darrer escull és en el pressupost que el departament tingui. De moment funcionen amb pressupostos prorrogats de l’any 2010, fins a la propera aprovació de nous pressupostos. Aviat se suposa que ja hi haurà més noticies, i l’alcalde té una nova reunió amb el departament  prevista en poc temps, per veure si ja es treu a licitació el projecte. 
Per al proper curs el departament ens habilita una “caracola” al pati de l’escola. És un edifici prefabricat que està en perfectes condicions per als nens, fins i tot tenen aire acondicionat, i venen amb l’equip necessari per muntar la classe. Aquest edifici té 2 aules i un despatx, es a dir, que ens sol·luciona el tema de les aules fins a l’escola nova (si tot va bé). Per al pati es faran torns perquè els nens estiguin còmodes.
L’equip directiu assegura que podran treballar en perfectes condicions i que el rendiment escolar dels nens no en sortirà perjudicat. L’equip docent i l’ajuntament sembla que estan molt compromesos, i que el departament també hi està disposat. 
A veure si a aviat tenim bones noticies!!