Casal

Actualment des de l’AFA estem treballant en la preparació del casal per al curs 2019-2020, si tens qualsevol idea i/o proposta, així com si vols col·laborar donant-nos un cop de mà per a que el casal sigui una bona proposta per a les famílies, t’estem esperant!! Posa’t en contacte amb nosaltres.

 

Per si és el primer cop que apareixes per aquí, et deixem la informació de la passada edició del casal per a que et facis una idea de com va ser.

PRESENTACIÓ DEL CASAL CURS 2018-2019

El Casal d’estiu és un espai de vacances i de trencament de la rutina diària dels infants al llarg del curs. L’educació en el lleure ens permet viure experiències vitals lúdiques i creatives, i situa l’educació en valors en un nivell de vivència personal intensa. Mitjançant les activitats, es treballa la formació integral dels infants: física, emocional, creativa, autonomia personal i relacional.

Fem una doble proposta, proposem un CASAL ARTÍSTICO-ESPORTIU, aprofitant la ubicació privilegiada de l’escola gaudirem de l’entorn i de fer esport a les pistes d’atletisme combinat amb l’art entès com a expressió en tots els àmbits i l’esport com a activitat d’equip i saludable. Convertint-nos en petits esportistes olímpics!

I per fer passar la calor de l’estiu: piscina lúdica! També acampada d’una nit!

 

INFORMACIÓ

Dates

Del 25 de juny al 2 d’agost i del 2 al 6 de setembre de 2019

Possibilitat de  participar per setmanes  o bé al casal sencer.

Edats

de P3 fins a

Horaris i preus

Casal d’estiu matí

Horari: 9 – 13 h

Preus: 

– 55 € / setmana

– 260 € / 5 setmanes del 25 de juny al 26 de juliol

Casal d’estiu tarda

Horari: 15 – 17 h

Preus:

– 6,50 € / dia

– 30 € / 1 setmana

 

Servei Bon dia

Horari: 7.45 – 9 h

Preus: 3 € / dia

 

Menjador

Horari: 13 – 15 h

Preu: 7,70 € /dia

El preu del casal inclou l’entrada a la piscina i transport (1 dia a la setmana)

Caldrà un mínim d’ inscripcions per portar a terme els serveis.

 

Inscripcions

Telemàticament

Del 27 de maig al 7 de juny
Enviant la documentació a: casalsolerdevilardell@gmail.com

Presencialment

Dimecres 29 de maig de 17 a 18h

Dijous 30 de maig de 8.30 a 10h

LLoc: Despatx de l’AFA de l’Escola Soler de Vilardell.

Documents inscripció

 • Formulari d’inscripció  o bé el podeu recollir a partir del dia 27 de maig al despatx de l’AFA de 9 a 9.30h) És un formulari únic que inclou l’autorització paterna/materna/tutor, la Fitxa mèdica i l’Autorització del dret a la imatge i a la protecció de dades de caràcter personal.
 • Una fotocòpia de la targeta sanitària.
 • Una fotocòpia del carnet de vacunes actualitzat de l’infant (en cas de no disposar del carnet de vacunes es demanarà una declaració del pare/mare/tutor respecte a la vacunació de l’infant).
 • Rebut de pagament per transferència o pagament amb targeta bancària (es podrà pagar amb targeta només en les inscripcions presencials). Número compte corrent ES29 2100 0044 310200466139 (LA CAIXA) cal especificar el nom del participant.

DESCARREGA’T TOTA LA INFORMACIÓ!

Observacions

 • Caldrà un mínim de 20 inscripcions per a la realització del casal, un mínim de 6 per l’acollida, la permanència de migdia i la ludoteca de tarda i un mínim de 8 pel menjador.
 • El preu del casal inclou l’entrada a la piscina i transport (1 dia a la setmana).
 • El pagament de les activitats es farà durant el període d’inscripció i és requisit indispensable per a considerar assignada la plaça.
 • EN CAS DE BAIXA de l’activitat, el retorn del pagament es farà de la següent manera:
 • Es retornarà el 100% si es notifica dins el període d’inscripció.
 • Es retornarà el 80% si es notifica després de la data de finalització del període d’inscripció, però abans de començar l’activitat.
 • En cas de baixa un cop començada l’activitat no es faran devolucions.
 • La inscripció a l’activitat i l ’import d’aquesta és unitari i es computarà globalment per plaça coberta. No es faran fraccionaments de l ’import de l’activitat per impossibilitat d’assistir a la totalitat de les activitats.