Casal

PRESENTACIÓ DEL CASAL

Us proposem un casal on els infants aprendran i gaudiran amb activitats tan educatives com divertides en un privilegiat entorn envoltat de natura. Mitjançant sortides al bosc, gimcanes i jocs de pistes, els infants experimentaran amb diferents disciplines artístiques, com el circ, la música, el teatre, la dansa, el cinema i la fotografia.

Utilitzant les activitats a l’aire lliure com a tauler de jocs i l’expressió artística com a fil conductor, afavorirem l’autoconeixement i valors com la pau, el respecte a l’entorn, la participació i la implicació en la vida del poble.

Cada setmana es desenvoluparà al voltant d’una mateixa temàtica. Es plantejaran les activitats  tenint en compte l’edat, essent sensorials pels més menuts, les de cooperació, estratègia pels més grans en la progressió pertinent i pels més grans també hi haurà un marge de decisió del propi grup participant com a aprenentatge de presa de decisions i gestió grupal. Independentment de la temàtica, cada jornada s’iniciarà amb una activitat d’acollida i ambientació. Dos o tres cops a la setmana es faran jocs d’aigua i un dia a la setmana anirem a la piscina amb autocar. Els divendres hi haurà una activitat de cloenda.

Els tallers de circ permetran als infants introduir-se en el món dels malabars (plats, diàbolos…) o investigar en el món de la màgia. Amb la música, viatjarem a través dels diferents gèneres musicals (jazz, clàssica, flamenc…), mentre experimentem amb instruments de fabricació pròpia i aprenem cançons, prioritzant l’ús de l’anglès. A través de la dansa experimentarem amb petites coreografies, però també aprendrem a relaxar-nos i deixar que no només la oïda, sinó tot el cos interaccioni amb la música. Fent teatre aprendrem a identificar i comunicar les nostres emocions, i experimentarem amb la representació de petites obres; l’ús de l’anglès en el teatre ens ajudarà a perdre la por a fer servir aquesta llengua.

La nostra missió és que al finalitzar el casal aquestes activitats i tallers hagin servit per assolir objectius més transversals, com ara promoure la socialització, proporcionar eines per a la cerca d’un equilibri individual, l’accés progressiu a una major autonomia, el respecte de la personalitat de cadascú, la presa d’iniciatives o la descoberta i respecte del medi natural.

Us hi esperem!

INFORMACIÓ

Dates

Del 25 de juny al 27 de juliol de 2018, amb possibilitat de  participar per setmanes  o bé al casal sencer.

Reunió informativa

Dimarts 8 de maig a les 17:15h a l’Escola Soler de Vilardell

Edats

Casal artístic Petits: de P3 a P5
Casal artístic Mitjans: de 1r a 3r
Casal artístic Grans: de 4t a 6è

Horaris i preus

El preu del casal inclou l’entrada a la piscina i transport (1 dia a la setmana):

Casal artístic matí
De 9 a 13h
55 euros/setmana
255 euros/5 setmanes

Acollida matí
De 8 a 9h
3 euros/dia

Menjador
De 13 a 15 h
7,70 euros/dia

Caldrà un mínim de 20 inscripcions pel casal artístic, un mínim de 6 per l’acollida, i un mínim de 8 pel menjador.

Inscripcions

Telemàticament
Del 21 de maig a l’1 de juny
Enviant la documentació a: casalsolerdevilardell@gmail.com

Presencialment
29, 30, 31 de maig de 17 a 18 h i 1 de juny de 8.30 a 10h al despatx de l’AFA de l’Escola Soler de Vilardell.

Documents inscripció

 • Formulari d’inscripció (el podeu descarregar: Inscripció Casal Soler de Vilardell o bé el podeu recollir a partir del dia 21 de maig al despatx de l’AFA de 9 a 9.30h) És un formulari únic que inclou l’autorització paterna/materna/tutor, la Fitxa mèdica i l’Autorització del dret a la imatge i a la protecció de dades de caràcter personal.
 • Una fotocòpia de la targeta sanitària.
 • Una fotocòpia del carnet de vacunes actualitzat de l’infant (en cas de no disposar del carnet de vacunes es demanar una declaració del pare/mare/tutor respecte a la vacunació de l’infant).
 • Rebut de pagament per transferència o pagament amb targeta bancària (es podrà pagar amb targeta només en les inscripcions presencials).Número compte corrent ES29 2100 0044 310200466139 (LA CAIXA) cal especificar el nom del participant.

Descarrega’t tota la informació!

Observacions

 • Caldrà un mínim de 20 inscripcions pel casal artístic, un mínim de 6 per l’acollida, la permanència de migdia i la ludoteca de tarda i un mínim de 8 pel menjador.
 • El preu del casal inclou l’entrada a la piscina i transport (1 dia a la setmana).
 • El pagament de les activitats es farà durant el període d’inscripció i és requisit indispensable per a considerar assignada la plaça.
 • EN CAS DE BAIXA de l’activitat, el retorn del pagament es farà de la següent manera:
 • Es retornarà el 100% si es notifica dins el període d’inscripció.
 • Es retornarà el 80% si es notifica després de la data de finalització del període d’inscripció, però abans de començar l’activitat.
 • En cas de baixa un cop començada l’activitat no es faran devolucions.
 • La inscripció a l’activitat i l ’import d’aquesta és unitari i es computarà globalment per plaça coberta. No es faran fraccionaments de l ’import de l’activitat per impossibilitat d’assistir a la totalitat de les activitats.

DOCUMENTS

Descarregueu aquí la informació del Casal:

Informació Casal Estiu 2018

Descarregueu aquí el formulari d’inscripció:

INSCRIPCIÓ CASAL SOLER DE VILARDELL